Možnosti zaposlitve

V okviru projekta multimedijskega zdravstvenega portala Zdravstvena.info so izdelali nov zaposlitveni portal za vse bodoče in že obstoječe zaposlene v zdravstvu.

Ogledate si ga lahko na spletnem naslovu www.zdravstvena.info/zaposlitev oz. vpišete v spletni iskalnik Google: zaposlitev v zdravstvu.

Cilj zaposlitvenega portala je omogočiti dijakom, študentom po končanem študiju in brezposelnim zdravstvenim delavcem hitrejše iskanje prostih delovnih mest za vse profile v zdravstvu. Portal je zanimiv tudi za vse tiste, ki želijo zamenjati delodajalca.

Na vrhu portala se nahajajo kategorije profilov v zdravstvu in s klikom na le te se prikažejo sveži oglasi za delo.

Dodajanje zaposlitvenih oglasov je omogočeno delodajalcem in posameznikom tako iz javnega kot tudi zasebnega sektorja. Oddaja oglasov je brezplačna. Oglas se odda s klikom na gumb Objavite oglas. Nato izpolnete obrazec in ga oddate. Po pregledu ustreznosti, se bo oglas prikazal na prvi strani zaposlitvenega portala.

Zaposlitveni oglasi so verodostojni in predstavljeni v celoti. Vsebujejo točne podatke o načinu prijave na razpisano delavno mesto in seveda datum možne prijave.

Tako, da vabimo vse iskalce zaposlitve v zdravstvu in že obstoječe zaposlene tako kot tudi delodajalce, da si ogledajo portal in ga pričnejo konstruktivno uporabljati.

p.s Vse uporabnike Facebooka pa vabimo, da se pridružijo skupini Zaposleni v zdravstvu, ki trenutno šteje že več kot 9.000 zdravstvenih delavcev iz celotne Slovenije. Namenjena je novim spoznanstvom, druženju, diskutiranju in komentiranju perečih vsebin.

Skupaj zmoremo več!

Več informacij na www.zdravstvena.info/zaposlitev.


Zaposlitve:

Kontaktne info

Telefon
(01) 439 40 30
sdzns@siol.net
Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije
Metelkova 15, 1000 Ljubljana
tel.: (01) 439 40 30,
fax: (01) 439 72 85

Včlanite se

Članstvo v sindikatu SDZNS prinaša večjo varnost in številne ugodnosti.
Včlanite se »

Bodite obveščeni

Prijavite se na obvestila
Prijavite se »

Človek in pol

SDZNS že od svoje ustanovitve izdaja informativno glasilo Človek in pol.
Človek in pol
Preberite glasilo »