Novice

Stran 1 od 50
15
mar 18
Negotovost glede usode pogajanj o stavkovnih zahtevah

Negotovost glede usode pogajanj o stavkovnih zahtevah

Po znanem dogajanju in dogodkih iz zadnjih dni in ur, sindikata in zaposleni v zdravstveni negi nismo pretirano optimistični glede nadaljnje (uspešne) usode pogajanj o naših stavkovnih zahtevah. Hkrati se že pojavljajo pojasnila, da vlada, ki opravlja le še tekoče posle, ne more dajati oziroma sprejemati finančnih zavez. Vladna stran je sicer dane sindikate že obvestila, da so vse pogajalske aktivnosti do nadaljnjega preložene. Več »
02
mar 18

V sindikatih zdravstvene nege in socialnega varstva nova vladna izhodišča vidijo kot določeno približevanje

Vladna pogajalska skupina pod vodstvom generalne sekretarke vlade Lilijane Kozlovič se je danes sestala še s predstavniki sindikata delavcev v zdravstveni negi ter sindikata zdravstva in socialnega varstva. Predstavila jim je izhodišča, ki jih je v četrtek sprejela vlada. Na sindikalni strani v njih vidijo določeno približevanje.
Več »
21
feb 18

Pogajanja o normativih

V torek, 20. februarja, so bila pogajanja med predstavniki Ministrstva za zdravje in sindikatov s področja zdravstvene nege o pripravi kadrovskih standardov in normativov za delo na področju zdravstvene in babiške nege. Obe strani sta pogovore zapustili z dobrimi občutki. Več »
13
feb 18
Izvedba stavke v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva

Izvedba stavke v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva

Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije (SDZNS) ter Sindikat zdravstva in socialnega varstva Slovenije (SZSVS) obveščata, da je bila današnja opozorilna stavka zaposlenih uspešno izvedena v vseh zdravstvenih in socialnih zavodih po Sloveniji. Več »
01
feb 18

Posvet o implementaciji novele Zakona o zdravstveni dejavnosti.

Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije je skupaj s Sindikatom zdravstva in socialnega varstva in Zbornico -Zvezo organiziral posvet, ki je bil namenjen sindikalnim zaupnikom in pomočnicam/kom ter namestnicam/kom direktorjev za področje zdravstvene nege. Več »
Stran 1 od 50

Kontaktne info

Telefon
(01) 439 40 30
sdzns@siol.net
Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije
Metelkova 15, 1000 Ljubljana
tel.: (01) 439 40 30,
fax: (01) 439 72 85

Včlanite se

Članstvo v sindikatu SDZNS prinaša večjo varnost in številne ugodnosti.
Včlanite se »

Bodite obveščeni

Prijavite se na obvestila
Prijavite se »

Človek in pol

SDZNS že od svoje ustanovitve izdaja informativno glasilo Človek in pol.
Človek in pol
Preberite glasilo »