XXIV. redna letna in VII. volilna skupščina SDZNS

16. april 2018

 

Ljubljana, 16. april 2018

 

 

 

XXIV. REDNA LETNA IN VII. VOLILNA SKUPŠČINA

SINDIKATA DELAVCEV V ZDRAVSTVENI NEGI SLOVENIJE

 

ki bo v četrtek, 19. aprila 2018, s pričetkom ob 9. uri

 

v Ljubljani v dvorani Krke (Dunajska cesta 65).

 

 

 

V Ljubljani bo v četrtek, 19. aprila letos, potekala XXIV. redna letna ter obenem VII. volilna skupščina Sindikata delavcev v zdravstveni negi Slovenije (SDZNS).

 

Po uvodnih formalnostih (potrditvi poslovnika skupščine in imenovanju delovnih teles) bodo delegati prisluhnili poročilu dosedanje predsednice SDZNS Jelke Mlakar o aktivnostih in rezultatih dela sindikata v času od pretekle skupščine.

 

Poleg sprejemanja nekaterih drugih poročil in podelitve priznanj »Človek in pol« članom sindikata za pomembne dosežke, prizadevanja in uspehe pri uresničevanju programa ter uveljavljanju ciljev in nalog SDZNS, bodo osrednji del tokratne skupščine volitve novih predsednice in podpredsednika ter Nadzornega odbora sindikata za mandatno obdobje 2018-2022. Za mesto predsednice se tokrat potegujeta dosedanja podpredsednica SDZNS Slavica Mencingar in članica Republiškega odbora SDZNS Blanka Pust.

 

Na otvoritvi skupščine ob 9. uri bo kratek fototermin za zainteresirane predstavnike medijev, v nadaljevanju pa bo skupščina zaprta za javnost. Zaključek skupščine je predviden med 13.30 in 14. ur0, ko bo novoizvoljeno vodstvo na voljo medijem za izjave in fotografiranje, predstavitev sprejetih sklepov in programa dela, bo pa SDZNS po koncu skupščine javnost tudi s posebnim sporočilom seznanil z rezultati volitev in drugimi pomembnimi odločitvami skupščine.

 

 

* * * * * * * * * *

Kontaktne info

Telefon
(01) 439 40 30
sdzns@siol.net
Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije
Metelkova 15, 1000 Ljubljana
tel.: (01) 439 40 30,
fax: (01) 439 72 85

Včlanite se

Članstvo v sindikatu SDZNS prinaša večjo varnost in številne ugodnosti.
Včlanite se »

Bodite obveščeni

Prijavite se na obvestila
Prijavite se »

Človek in pol

SDZNS že od svoje ustanovitve izdaja informativno glasilo Človek in pol.
Človek in pol
Preberite glasilo »