GENERALNI SEKRETAR SDZNS

05. november 2015

Kratka predstavitev g. Megliča:
Marjan Meglič se je rodil 21.11.1967 na Ptuju. Osnovno šolo je končal v Markovcih pri Ptuju. Srednjo zdravstveno pa v Mariboru.
Po srednji šoli se je zaposlil v Domu Danice Vogrinec Maribor, kot zdravstveni tehnik. Ob delu je končal študij na Fakulteti za zdravstvene vede Maribor. Med študijem je del kliničnih vaj opravljal v Nemčiji. Po diplomi je nadaljeval delo v največjem slovenskem domu za starejše, kot Vodja zdravstvene nege in oskrbe III.
Trenutno je vpisan na Fakulteti za državne in evropske študije, kjer čaka na zagovor strokovnega magisterija pri prof. dr. Virantu na temo Plačnega sistema v javnem sektorju.
Generalni sekretar Marjan Meglič je aktiven tudi v humanitarnih organizacijah, predvsem pri gasilcih in Rdečem križu. Je predavatelj strokovnih predmetov na področju zaščite in reševanja ter vzgoje osebnosti mladih pripadnikov humanitarnih organizacij. Sindikalno je aktiven od vstopa v delovno razmerje, v SDZNS pa od leta 1995. Opravljal je funkcijo predsednika SE, predsednika odbora socialnih in posebnih zavodov, ter nazadnje podpredsednika SDZNS.

Kontaktne info

Telefon
(01) 439 40 30
sdzns@siol.net
Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije
Metelkova 15, 1000 Ljubljana
tel.: (01) 439 40 30,
fax: (01) 439 72 85

Včlanite se

Članstvo v sindikatu SDZNS prinaša večjo varnost in številne ugodnosti.
Včlanite se »

Bodite obveščeni

Prijavite se na obvestila
Prijavite se »

Človek in pol

SDZNS že od svoje ustanovitve izdaja informativno glasilo Človek in pol.
Človek in pol
Preberite glasilo »