Ugodnejši nakupi za člane SDZNS na spletni strani Spleticna.si

Članice in člani Sindikata delavcev v zdravstveni negi Slovenije lahko koristite 15-odstotni popust pri nakupu drogerijskih izdelkov na spletni strani Spleticna.si!


V Sindikatu delavcev v zdravstveni negi Slovenije smo z majem 2023 sklenili pogodbo o sodelovanju za nakup drogerijskih izdelkov, ki jih ponuja spletna stran Spleticna.si (www.spleticna.si). Članice in člani SDZNS lahko pri nakupu nad 35 € koristite 15-odstotni popust, in sicer z vpisom promocijske kode SDZNS15-SPL v prvem koraku košarice. Koda oziroma popust velja tudi na že znižane izdelke, ni pa ga možno uveljavljati pri nakupu darilnih bonov, izdelkov z oznako Najcena in Foreo izdelkov. V naročilu lahko uporabite le eno kodo popusta.
 

 
Preverite super ponudbo izdelkov za moške, ženske in otroke v spletni trgovini www.spleticna.si. V njej boste našli več kot 400 blagovnih znamk najrazličnejših izdelkov kot so dišave, ličila, izdelki za nego las, obraza in telesa. Poiščite najbolj prodajane drogerijske izdelke za vso družino, po najnižjih cenah.